Telefonrådgivning

Vores rådgivning og støtte er anonym og gratis for alle, der kontakter os. Vores telefonrådgivning er døgnåben alle dage og hele året.

Vi kan altid kontaktes på tlf. nr. 23 68 60 56

Personligt møde

OBS! På baggrund af den nuværende situation med den øgede smitterisiko for Covid-19 ser vi os nødsaget til at holde lukket i Offerrådgivningscenteret indtil det igen bliver sikkert at afholde personlige samtaler. I mellemtiden kan vi altid kontaktes på tlf. 23 68 60 56

Der kan være situationer, hvor det er rart at sidde sammen med en offerrådgiver, og du har derfor mulighed for at komme hen i vores rådgivningscenter.
Offerrådgivningscentret har åbent mandage kl. 16.00 – 19.00.
Adressen er Fredensgade 25, 8000 Aarhus C. (5 min. gang fra Rutebilstationen og Banegården), og du behøver ikke bestille tid!

OBS: Der er to trin ind til rådgivningscentret. Er du ikke i stand til at komme op af disse, er du velkommen til at ringe. Så kan vi evt. finde et tilgængeligt lokale et andet sted, hvor du kan mødes med en offerrådgiver.

Klik her for rutevejledning.

Facebook

Har du spørgsmål, eller ønsker du at kontakte os på anden vis end ovenstående, kan du altid skrive til os på vores facebookside.
Du kan tilgå siden ved at klikke her.

Henvendelser med ønske om bistand af en offerrådgiver og spørgsmål vedrørende ulykker og forbrydelser bedes rettet til en offerrådgivning nær dig – se oversigten her https://offerraadgivning.dk/kontakt/

Du kan også kontakte Offerrådgivningen ved at udfylde formularen på denne side, og vi vil snarest besvare din henvendelse. Postnummer og by skal vi bruge til at sætte dig i kontakt med den nærmeste Offerrådgivning.